• Dragiše Mišović 14, Lučani
  • 032/817-138

PVC Stolarija

Ulazna vrata su ogledalo doma . Pored estetskog izgleda, najvažnija funkcija ulaznih vrata treba da bude vrhunska izolacija, kako od spoljnih uticaja, tako i od buke. Vrlo bitan je i aspekt bezbednosti, jer što su vrata starija, to znači da je nemoguće implementirati određene sisteme zaključavanja . Ulaganjem u ulazna vrata podižete bezbednost svog doma, a sve druge prednosti su dodatne i olakšavaju u određenom prostoru. 

Ulazna vrata su najbitniji stilski element svake fasade i moraju zadovoljiti sve Vaše visoke zahteve. Oni moraju da apsolutno pouzdano funkcionišu, da Vas štite od vremenskih nepogoda i da pružaju najviši nivo sigurnosti. PVC sistemi ulaznih vrata Vam ne samo zbog vrhunskog kvaliteta profila mogu pružiti sve to.

Pomoću dodatnog ojačanja, specijalnih okova i stakla se dodatno može povećati nivo sigurnosti i zaštita od provale. Neiscrpan asortiman oblika i kombinacija vrata – individualna i po Vašoj meri – ispuniće i Vaše najviše zahteve. Jednokrilna, dvokrilna ili vrata sa više elemenata za velike kuće, klasičnog ili modernog stila, sa ispunom od sigurnosnog stakla, sa jednim ili više elemenata sa strane, modernih neobičnih linija ili jednostavno elegantne - PVC sistemi ulaznih vrata su idealno rešenje za najrazličitije situacije ugradnje kako pri novogradnji tako i za renoviranje.