• Dragiše Mišović 14, Lučani
  • 032/817-138

O nama

Firma STAKLOREKLAM osnovana je kao ugovorna organizacija daleke 1976 godine, da bi četiri godine kasnije prerasla u radnu organizaciju i radila kao društveno preduzeće sve do 2003 godine.

Firma STAKLOREKLAM osnovana je kao ugovorna organizacija daleke 1976 godine, da bi četiri godine kasnije prerasla u radnu organizaciju i radila kao društveno preduzeće sve do 2003 godine.

Osnovna delatnost firme od kada je privatizovana je obrada stakla, proizvodnja termoizalacionih stakla, kao i ugradnja na stambenim i industrijskim objektima.

STAKLOREKLAM prosiruje svoj proizvodni program i počinje proizvodnju PVC i AL gradjevinske stolarije. Nakon niza uspešno odradjenih poslova STAKLOREKLAM, počinje i proizvodnju stolarije u kombinaciji Al-DRVO, čime zaokružuje svoj proizvodni program od najsavremenijih i najkvalitetnijih materijala u današnjem gradjevinarstvu. U delokrug našeg poslovanja spada održavanje poslovnih i stambenih objekata.

STAKLOREKLAM LUČANI za svoje kupce želi biti inovativan, pouzdan i snažan partner. Partner koji nudi visok kvalitet po tržižnim, korektnim uslovima. Saradnja se ne ograničava samo na optimalnu proizvodnju i čistu montažu: uvek smo tu da našim kupcima pružimo savetovanje i perfektan servis.

Uprkos svemu, raznolikoj ponudi materijala i proizvodjača STAKLOREKLAM ce i u budućnosti održavati visoko kvalitetnu proizvodnju i profesionalni odnos prema radu i svojim kupcima.