• Dragiše Mišović 14, Lučani
  • 032/817-138

AL stolarija

Firma STAKLOREKLAM osnovana je kao ugovorna organizacija daleke 1976 godine, da bi četiri godine kasnije prerasla u radnu organizaciju i radila kao društveno preduzeće sve do 2003 godine.

Prozori daju značajan doprinos stilu i karakteru vaše kuće. Prozori nisu samo dekorativni element, oni imaju uticaj na kvalitet života u okviru vašeg zivotnog prostora, prozori utiču na čitavu atmosferu prostorija. Vrednost vaše kuće može se povećati sa visoko kvalitetnim prozorima.

Kvalitet ALU prozora se ogleda u tome da kao čvrst i postojan materijal može da odoli svim vremenskim uticajima.

Aluminijumski prozori mogu biti hladni (bez termo prekida) i sa termo prekidom. Hladan profil se koristi isključivo za pozicije gde nema razlike u temperaturama spolja i unutra jer u suprotnom će kondezovati. Termo prekid razdvaja aluminijum i stvara termo most tako da nema kondezovanja.


Sistem 4600 termo prekid

Iskustvo kompanije Elvial u razvoju novih sistema i kontinuirano istraživanje podvlače inicijativu za uočavanje i zadovoljavanje najzahtevnijih potreba tržišta. Uspeh pokušaja kompanije Elvial koncentriše se na stvaranje serijskih pametnih multilock sistema el 4600 elvial, serijskih okvira za otvaranje sa toplotnom izolacijom. Krajnja sigurnost: postiže se pomoću multilock-a, perimetričnog sistema zaključavanja, što je osnovna karakteristika serije. Učinkovitost i dovršetak sistema osigurani su idealnom kombinacijom kvalitativne konstrukcije i dizajna oličenog estetikom i ekonomičnošću. Serija el 4600 elvial smart multilock sistema predstavlja integrisani predlog za sve arhitektonske potrebe visokih zahteva za bezbednost i ekonomičnost.


Sistem XCLUSIVE 85-86 super termo

Aluminijumski termo-sistem za prozore sa izuzetnim performansama I neuporedivom estetikom. U 85 I 86 serije pripadaju xsclusive sistemima iz grupe elvial I idealan je za zahtevne projekte. Ekskluzivni prozorski sitemi se izdvajaju po svojim visokikm nivoom termo izolacije koja pruza vrhunsku energetsku efikasnost zgrade. Jedinstven je u svojoj kategoriji I nudi:

  • Povisena energetska efikasnost
  • Robusna konstrukcija sa dugotrajnom funkcionalnoscu
  • Besprekoran dizajn profila u kombinaciji sa slobodom izbora izmedju euro zljeba I multilock mehanizma.

 


Sistem 2000 bez termo prekida (HLADNI)

Korist sistema Elvial 2000 odgovara evropskim standardima za zvučnu izolaciju i vodonepropusnost. Benefiti odgovarajuceg dizajna i lagane konstrukcije elvial 2000 čine ga jedinstvenim asortimanom u svojoj kategoriji. Benefiti sistema elvial 2000 su sto je dizajniran je da zadovolji potrebe konstruktora, inženjera i saradnika koji žele da kombinuju estetiku, trajnu funkcionalnost, otpornost i ekonomske pogodnosti aluminijumskih okvira. Funkcionalnost sistema el 2000  odgovara svim klasičnim aluminijumskim konstrukcijama sa nagibom i zaokretima. Pored toga, njegova funkcionalnost se proširuje za posebne konstrukcije, kao što su izlozi velikih otvora i glavni ulazi.