• Dragiše Mišović 14, Lučani
  • 032/817-138

GARAŽNA VRATA

Segmentna vrata po svojoj konstrukciji spadaju u najbolje resenje kada je rec o garaznim vratima, jer su predvidjena za sve vrste otvora, kao i za razlicite vrste konstrukcija objekta. Segmentna vrata se mogu postaviti na bilo koju vrstu otvora, pravougaoni, sa kosim ivicama, polukružni ili sa lukom. U svakom slucaju obezbedjeni su pouzdana termoizolacija, lakoca korišcenja I estetski izgled. Ona ne zauzimaju mesta ni ispred garaže ni unutar garažIspuna vrata se sastoji od nekoliko horizontalnih palela (segmenata), medjusobno povezani šarkama. Krecuci se po vodjicama , ispuna vrata prelazi iz vertikalnog (zatvoreno) položaja u horizontalnli(otvoreno) i pakuje se pod plafon. Svi detalji na garžnim vratima su izradjeni od materijala visokog kvaliteta i prema zapadnoj tehnologiji, cime je zagarantovana pouzdanost proizvoda.U samu ispunu(panele) moguca je i ugradnja pesackih vrata sto pojednostavljuje koriscenje samih vrata i garaznog dela.

Rolo vrata su proizvod pogodan pre svega za izolovane garaže. Svojom konstrukcijom rolo vrata omogucavaju maximalno iskorišcavanje prostora garaže ili prolaza bez potrebe za vecim gradjevinskim zahvatima. Vrata se jizraduju i montiraju sa unutrašnje strane na gradjevinski otvor, ili sa spoljašnje strane pred gradjevinski otvor. Rolo vrata su sastavljena od aluminijumskih ili metalnih lamela sa ili bez ispune od poliuretanske pene ili, Rolo vrata se mogu opremiti prosvetljavajucim ili provetravajucim lamelama.

Aluminijuska garažna vrata se izradjuju od standardnih AL profila sa ili bez termoprekida.Postoji vise varijanti izrade takvih vrata:harmo sistem,sistem krilo na krilo ili klasican sistem otvaranja sa dva ili vise krila. Preporuka je da se ovakav sistem garažnih vrata ugradjuje na otvore manjih dimenzija.