• Dragiše Mišović 14, Lučani
  • 032/817-138

AL stolarija

Firma STAKLOREKLAM osnovana je kao ugovorna organizacija daleke 1976 godine, da bi četiri godine kasnije prerasla u radnu organizaciju i radila kao društveno preduzeće sve do 2003 godine.

Ulazna vrata su ogledalo doma,  ALU vrata daju notu luksuza svakom prostoru, a pored estetike, trebalo bi da budu i izrazito pouzdana i da garantuju bezbednost kao što to čine aluminijumska vrata.

ALU stolarija je postala idealan izbor zbog jakih termo-izolacionih karakteristika zahvaljući spomenutom termo prekidu koji predstavlja izolacionu barijeru unutar profila ALU stolarije, pa samim tim i aluminijumskih vrata, što drastično povećava izolaciona svojstva aluminijuma. 

Kada je reč o ulaznim vratima u zgradama ili poslovnim prostorima vrlo je bitno da izdrže veliku frekvenciju otvaranja i zatvaranja. Celokupna konstrukcija mora biti izdržljiva, sa svim propratnim elementima, da biste imali pouzdana i sigurna ulazna vrata. 

Firma Stakloreklam nudi kvalitena aluminijumska vrata koja garantuju ustedu energije kao I bezbednost doma ili poslovnih prostora.